Kraftmat guide

Jeg har brukt mye tid på min vei til bedring på å lese meg opp på all informasjonen jeg har kunnet komme over når det gjelder kosthold. Det vil si den informasjonen som jeg forstod. Slik er det med nye ting, man kan ikke forstå alt med en gang. Men jo mer jeg leste meg opp, jo mer overbevist ble jeg at det var dette som måtte være det som kom til å hjelpe meg på veien til bedring. Jeg har stor tro på at dette som skal hjelpe meg, om ikke til å bli helt frisk, så hvert fall til å bli bedre. Å få en bedre livskvalitet. Visste du for eksempel at over 70% av immunsystemet vårt ligger i tarmen? Da er det jo logisk å trekke den slutning at vist ikke tarmene våre fungerer helt optimalt så gjør ikke resten av kroppen det heller.

Du har kanskje hørt om tarmhelse? Det er et uttrykk som er mye brukt disse dager. Både i aviser og blogger. Folk har begynt å skjønne at for å få oppnå en god helse, så må helsen til tarmen også være bra. Så skal det sies at det er ikke alle som har problemer med tarm eller fordøying, men faktum er at flere og flere nordmenn har det. Det kan være snakk om luft, luftsmerter, magevondt eller oppblåsthet så tyder det på en tarmhelse som er i ubalanse. Jeg har selv IBS og gleder meg over å å se om kraftmat hjelper meg på en daglig basis.

Noen få av fordelene med å spise Kraftmat:

  • Du skal slippe å være sliten hele tiden
  • Få kontroll over søtsuget ditt
  • Du trenger ikke være oppblåst
  • Slutt på uren hud
  • Ingen flere dumme slankekurer, men et kosthold som varer og fungrer
  • Du trenger ikke straffe deg selv eller ha dårlig samvittighet for å ikke strekke til
  • energien tilbake og trives i din kropp
  • Du får innsikt i og forståelse over at tarmen og god fordøyelse er nøkkelen til god helse, velvære og vektnedgang

Livet er for kort til å føle seg utslitt. Og maten du spiser har alt og si for at du skal få den energien du ønsker deg!

Jeg vil at flest mulig skal kunne få samme bedring som meg uten å måtte lese seg halvt i hel for å finne ut av ting selv. Derfor har jeg laget en oversiktlig  guide her på bloggen, slik at det er lett å følge med på prosessen. Det skal være et forståelig og oversiktlig opplegg. Dette var noe jeg savnet veldig når jeg selv la om. På nettet fant jeg mest informasjon til mennesker som har drevet med dette en stund, og som viste alle ord og uttrykt som ble brukt, og ikke så mye informasjon til nybegynnere som meg. Og da satt jo jeg igjen med 1001 spørsmål om ikke mer. Så her følger kommer en oversiktlig guide der nybegynnere også kan finne lett frem, men også de som har drevet med det en stund kan finne oppskrifter og lignende. Så hvordan skal dette foregå?

Her under meny lenken Kraftmat guide finner du 7 deler. Her blir det gjennomgått steg for steg hvordan du kan legge om til Kraftmat. Har du spørsmål så spør du bare under det aktuelle temaet i kommentarfeltet, så skal jeg svare etter beste evne.

Her finner du: Kraftmat – del 1 

12/09/2018
Share:
Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.