Infrarød sauna

07/03/2019

#Reklame for Radiant Health

Hvor kan man egentlig begynne å snakke om en så fantastisk oppfinnelse? Jeg er så utrolig heldig å få lov å være testperson for Radiant Health sin bærbare infrarøde sauna. Denne fikk jeg tilsendt i posten i høst allerede, og seks måneder har virkelig bare fløyet forbi. Jeg hadde siklet etter en infrarød sauna i vel over et år når de tok kontakt og lurte på om jeg ville prøve. Og SELVFØLGELIG ville jeg det. Jeg skal dessverre innrømme at selv om jeg har vært en flittig bruker så har jeg ikke vært en flittig blogger. Men nå er det virkelig på tide å skrive litt om denne vidunderlige rare tingen. For jo, man ser litt rar ut der man sitter inni den lille boksen og svetter. Men steike hvor godt det gjør (Pardon my french).

Jeg har prøvd å være flink å ta 30 minutter 3 dager i uken, noen ganger blir det mindre, andre mer. Men det er liksom utgangspunktet mitt da. Så virker det? Altså grunnkonseptet er jo at det er en helsefrembringende effekt. Både som smertelindring i forhold til ledd og såre muskler. I tillegg så hjelper det på økt sirkulasjon, på hud og immunsystemet. Så hva merket jeg selv? Først, litt kort til nye lesere, jeg har ME og fibromyalgi og sliter derfor med masse, masse smerter. For å si det sånn, jeg kan gå inn i saunaen med mine verste smerte dag, sitte 30 minutter og så være nesten helt bra etterpå. Og er jeg flink å ta det regelmessig så slipper jeg kanskje unna smertene. Huden min på kroppen blir silkemyk og fornøyd. Og for en kropp som har vært i relativ lite bevegelse siste året så elsker den hvert eneste minutt i sauaen.

Dette er forresten den modellen jeg har hjemme.

Hvordan forgår det? Du slår den først opp. (Jeg kan forresten legge ut en video av det på min instagram en av de nærmeste dagene, for det er super lett.) Jeg bruker å ta et håndkle på stolen og et på gulvet i saunaen, for tro meg, man svetter mer enn man skulle trodd. Så sitter du deg godt til rette, tar på yndlingserien din, eller stikker hånden ut i «hullet» og leser en bok. Tar på saunaen, og NYTER de 30 minuttene som kommer.

Jeg ELSKER saunan min. Og jeg sier MIN fordi jeg kommer nok ikke til å sende den tilbake etter testperioden min er over. Den blir da kjøpt og brukt flittig. Når jeg tenker tilbake til tiden uten sauna, så skjønner jeg ikke helt hvordan jeg greide meg uten. Tusen, tusen takk for at jeg fikk prøve hos dere Radiant Health. Om du har tenkt på det lenge som jeg gjorde så anbefaler jeg det av hele min slitn, men takknemlig kropp.

Har du spørsmål? Spørr da vel.

Previous Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.