Melkefrie tips

19/12/2018

Jeg har som dere nok har fått med dere opp til flere ganger prøvd å slutte med melkeprodukter. Dessverre så har jeg hver gang kommet inn i dårlige helse periode, uten at det har noen sammenheng, men da er det tungt å sette seg inn i noe nytt. Jeg fikk derimot MASSE tips fra alle dere når jeg hadde tenkt å legge om så jeg tenkte å dele disse. Jeg har delt de tingene som jeg synes har et godt innhold i forhold til den type kost jeg fremmer. Men synes du at jeg mangler noe som du liker så skriv gjerne til meg til kommentarfeltet.


Alternativer til ost

Nutritinoal yeast
Oatly påMackan kremost – har forskjellige smaker
Nøtteost 
Mozzeralla av Bøffel – noen med ku-melkallergi kan tåle dette
Tine hvit geit ost – noen med ku-melkallergi kan tåle dette
Raspete gulrøtter – på toppen av for eksempel lasagne eller lingende


Alternativer til fløte

Kokosmelk
Oatly iMat


Alternativer til smør

Smøremyk – Berit Nordstrand
Rapskokos flytende – Berit Nordstrand


Alternativer til melk

Mandelmelk
Rismelk
Soyamelk
Havremelk
Mylk Mandel og havre – Berit Nordstrand
Mylk Havre – Berit Nordstrand


Alternativer til rømme og creme fraiche

Oatly iMat Fraiche
Kokos yoghurt
Avokado – kan brukes på mye istedenfor rømme
Guacamole – kan brukes på mye istedenfor rømme


Alternativer til yoghurt

Yokos – av Berit Nordstrand
Kokosyoghurt


Andre alternativer

Vaniljesaus – Oatly vaniljesaus


Håper dette kan være litt til hjelp. Hjelp meg gjerne med å bygge opp en bra liste med å kommentere ting jeg må ha på den i kommentarfeltet.

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.