Grønn smoothie

11/12/2018

REKLAME – ambassadør for NATURLIGLIV.NO

 

Denne oppskriften burde nok kommet ut for lenge siden. Men nen ganger tar ting litt tid. Dette er altså min frokost smoothie som jeg ALDRI går lei. Jeg kommer alltid tilbake til denne etter runder med andre ting. Jeg håper du liker den like mye som jeg gjør.

 

Du trenger:
2 dl usøtet mandelmelk
1/2 frossen banan
1 ss peanøtt smør
2 frossen spinat klumper (jeg kjøper mine på Rema 1000)
1 ss kollagen – mitt er fra Naturligliv.no
1 scoop vanilje proteinpulver – jeg bruker dette
1 ss raw kakaopulver
1-2 ts MTC olje
1/2 ts salt

Slik gjør du:
Ta alt i en blender og kjør til en jevn røre og kos deg med verdens beste smoothie. Den er ganske bløt, så jeg drikker alltid min med glass sugerør fra Naturligliv. 

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply