Velkommen til ny blogg!

15/10/2018

Endelig er jeg oppe å går på ny blogg! Det tok lenger tid enn jeg hadde regnet med med mye dårlig form og litt for mye på meg siste måneden. Men nå her vi her altså, endelig!

Alle innlegg er flyttet med over her, så du skal ikke savne noe. Det eneste er at alle har fått en ny dato siden publiseringsdatoen kommer her, men det spiller ingen rolle. Kraftmat guiden har også fått et finpuss. Jeg håper du liker siden like godt som jeg gjør. Det er fremdeles litt smått igjen her som blir tatt innimellom, men det viktigste er at jeg har en plattform å blogge på igjen.

Ønsker du jeg skal skrive om noe spesielt? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

1 Comment

 • Mari

  Kjempefin blogg 🙂 Legg gjerne ut flere oppskrifter 🙂

  15/10/2018 at 18:48 Reply
 • Leave a Reply

  Instagram Feed

  Something is wrong.
  Instagram token error.