Steinalderbrød

15/10/2018

Et utrolig enkelt og godt alternativ til brødmat. Her finnes det ingen mel og ingenting som er dumt for verken deg eller tarmen din. Nøtter og frø har massevis av det gode mettende fettet som vi er ute etter. Her blir du mett lenge, og blodsukkeret ditt holder seg jevnt lenge. Dette gir deg bedre dager, bedre humør og ikke minst så slipper du det unødvendige søtsuget. Har du ikke prøvd steinalder brød enda? Da synes jeg du skal prøve!
Ekstra bra er det jo om du bløtlegger ingredisene før du skal lage brødet. Det kan du lese om her.

 

Du trenger:
6 egg
1 dl olje
2 ts salt
120 gram valnøtter
120 gram solsikkekjerner
120 gram gresskarkjerner
120 gram mandler
120 gram sesamfrø
120 gram linfrø

 

Slik gjør du:
Hiv alt i en bolle. Ikke kutt nøttene først, alle kan brukes hele. Ha så massen i en godt smurt brødform, eller med bakepapir, og stek det i ovnen på 175 grader i 50 til 60 minutter. Holder seg aller best i kjøleskapet.
Enklere blir det vel ikke? Håper det smaker.

 

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.