Pilates morgenøkt

15/10/2018

Jeg prøver å få inn en liten økt med pilates hver eneste dag. Det vet dere som har fulgt meg en stund allerede. Grunnen er rett og slett sliden jeg er så mye stillesittende på grunn av sykdom så er det godt å få litt blodsirkulasjon. Dessuten så har jeg mye mindre smerter i de periodene jeg er flink å trene pilates. Og bare det i seg selv gjør at det er verd det. Her er en liten hurtig film fra gårsdagens økt, der Mia selvfølgelig var like støttende som alltid.

 

Til alle som lurer på hva jeg ser på, så begynte med med pilates med å følge måneds programmene til blogilates.com. De anbefaler jeg virkelig. Der finnes det også nybegynner kalender for deg som føler du ikke helt vet hva pilates er. Nå har jeg avansert litt til en app som heter Asana Rebel.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply