Mandelgrøt

15/10/2018

Denne får jeg helt vann i munnen av å tenke på. Den smaker på en måte litt rømme grøt, det er nok litt dårlig forklart, så om du rynket litt på nesen nå men likevel har alle ingrediensene i skapet så synes jeg du skal prøve likevel. Jeg blir aldri lei denne.

 

Du trenger:
1 dl kremfløte laktosefri
1 dl vann
20 g smeltet smør
25 g madelmel
15 g fiberfin eller pofiber
1 ts johannesbrødkjernemel (JK)
1-2 ts sukrin melis

Bær eller nøtter til topping.

 

Slik gjør du:
Rør inn halve kremfløten, mandelmel, sukin, fiberfin og JK i det smeltete smøret. Tilsett så resten av fløten sammen med vannet og rør til massen er glatt.

Tips: Ha på en klatt med smør og kanel og gjerne litt sukrin sukker på toppen. Jeg bruker 2 dåper med essensiell kanel olje i min grøt. 

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply