Lavkarbo bar

15/10/2018

Barer som jeg tåler er vanskelig å komme over i farten. Og med så mye annet med et helse frembringende kosthold, så krever også mat på farten planlegging.
Jeg bløtlegger nøtter før jeg lager barer, om du er interessert i hvorfor eller hvordan, så finner du det i dette innlegget.

 

Du trenger:
Bar
3 ss nøttesmør æ
1 ss smeltet kokosolje
2 dl hakkede mandler
1 dl linfrø
2 ss chiafrø
1,5 dl gresskarfrø
1 dl kokosmasse
1 ts ceylon kanel
Topping
1 ts smeltet kokosolje
4-5 ruter 70% sokolade
litt hakkende mandler til topping

Slik gjør du:
Bland alt til baren godt sammen. Det kan hende du må kna litt for å få nøttesmøret sikkelig inn i blandingen. Press ned i bunnen på en liten brødform med bakepapir i bunn. Rør i sjokolade ruter i den smeltete kokosoljen og topp så blandingen over baren i brødformer. Strø over med hakkende mandler på toppen. Ha så i kjøleskapet i 4-5 timer før du kutter den i 6-8 biter. Om du har dårlig tid kan du hive brødformer en halvtime i frysen også før du kutter opp. Oppbevares i lukket boks i kjøleskapet i en ukes tid.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply