Kaldbrygget te

15/10/2018

De var dere som fulgte meg på snappen til Kostholddamene (som jeg er fast på den 10enda hver måned) på fredag så at jeg hade laget cold brew kaffe og te. Oppskriften på kaffen finner du ved å klikke her. Cold brew te er en absolutt favoritt hos meg, hvertfall nå i sommer når det har vært så varmt ute. Enkelt er det også. Når man kaldbrygger te så får du med alle de gode aromaene fra bladene og smaken blir utrolig god. Glem iste, som stort sett bare er sukker uansett, bruke en sikkelig kaldbryggget te istedenfor. Bruk en te du synes smaker godt, trenger du noen tips så skriv i kommentarfeltet så skal jeg hjelpe deg!

 

Du trenger:
1 beholder – gjerne en liten glassflaske
1 pose te per 3 dl
Vann
1-3 sukrin dråper om du ønsker en litt søt te

Slik gjør du:
Ta vann i beholderen din og ta te posen oppi. Ta trekke 15-30 minutter på kjøkken benken før du tar den i kjøleskapet over natten. 8-16 timer. Jo lenger den står jo mer smak får den. Så tar du ut teposen og nyter den enten med gang eller tar inn igjen i kjøleskapet. Det er ekstra godt om du heller den over noen isbiter.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply