Hjemmelaget syltetøy

15/10/2018

For hvem har sagt at syltetøy prosessen skal være så vanskelig? Jeg liker å gjøre det super lett. Når jeg lager syltetøy hjemme så vet jeg akkurat hva som er i, og jeg får det så søtt eller surt som jeg vil. Vi er jo alle forskjellige så her er det dine smaksløker som bestemmer. Vil du vite min hemmelighet til et syltetøy som alltid imponerer? Her kommer den.

 

Du trenger:
300 g valgfri bærtype
Ca. 60 g sukrin melis ? her må du selv føle deg frem til rett mengde
Ca. 1 ss vann

 

Slik gjør du:
Er bærene frossen må de tines først, men det går fort på benken. Hiv alle ingrediensene i en blender, eller i en bolle med stavmikser. Kjør til massen er jevn, så har du syltetøy uten sukker og blodsukkerstigning.
Jeg fryser mitt syltetøy ned i gamle tomatpuré glass, for da er det akkurat store nok porsjoner for oss her hjemme. De holder 4-5 dager i kjøleskapet.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.