Hjemmelaget müsli

15/10/2018

Jeg har legge utsatt og legge ut en oppskrift på müsli her på bloggen. Jeg vet ikke om jeg er den enste som føler det slik, men jeg synes at müsli er så personlig. Det høres kanskje rart ut, men jeg kjenner nesten ingen som liker samme müsli, alle har sin egen favoritt. Men så tenker jeg nå at dette er jo tross alt min blogg, så skulle vel bare mangle at jeg delte MIN favoritt her. Det tok en stund for meg å finne frem til de rette smakene sammen, så jeg håper jo selvfølgelig at dere liker den like godt som meg.

Jeg bruker forresten alltid bløtlagte nøtter. Det kan du lese mer om i dette innlegget.

 

Du trenger:
1 ss kokosolje
1 ss lønnesirup
1 ts vanilje ekstrakt
70 g hakkende mandler
50 g hakkede valnøtter
50 g solsikkefrø uten skall
50 g hakkede gresskarskjerner
1/2 ss kanel
Litt salt til å strø over.

 

Slik gjør du:
Ta ovnen på 150 grader. Rør alt det tørre sammen i en bolle. Smelt kokosolje, ha i lønnesirup og vanilje ekstrakt. Hell det våte over i det tørre og bland godt. Ha så blandingen over i en langpanne med bakeark og jevn utover arket. Stek i ovnen i 15-20 minutter. Avkjøl blandingen før du tar den over i en tett boks.
Den holder nok 3-4 uker. Her blir den spist opp lenge før 4 uker.

Jeg håper du liker den.

 

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.