Grønn smoothie bowl

15/10/2018

Smoothie har lenge (kanskje altfor lenge?) vært min favoritt frokost. Jeg blir liksom aldri lei. Nå skal det sies at jeg kanskje er et sikkelig vanemenneske som trives med mine rutiner, men jeg tror nok ikke jeg er alene om å ha en god smoothie om morgningen. Jeg pleier egentlig å drikke min smoothie, men jeg tenkte at litt variasjon skader jo ikke. Så jeg prøvde meg på min egen versjon av den kjente smoothie bowlen. Denne smoothien hiver du i en bolle og spiser med skje.

 

Du trenger:
1/2 dl usøtet mandelmelk
1/2 banan
4-3 frossen spinat klumper (jeg kjøper mine på Rema 1000)
2 ss kollagen
1 egg
1 scoop vanilje proteinpulver
1 ss raw kakaopulver
en kype salt
Topping: 1 ss peanøtt smør

Slik gjør du:
Ta alt i en blender og kjør til en jevn røre. Ta i en bolle. Topp med 1 ss peanøttsmør og rør inn før du spiser.

Håper det smaker.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply