Cold Brew kaffe

15/10/2018

En sikker vinner, og med skikkelig god smak. Kanskje du ikke er en type menneske som liker kaffen din kald, og vet du hva? Jeg skjønner deg godt. Jeg er derimot nesten omvendt. Jeg liker min kaffe varm, spesielt fettkaffe, men jeg elsker kaffen min kald. Uansett årstid, uansett tid på døgnet. En iskaffe med på farten eller som kos i sofaen. NAM!

 

Du trenger:
1 presskanne av ønsket størrelse
1 god kvalitets kaffe
Kaldt vann

 

Slik gjør du:
Ha kaffe oppi presskannen, i samme blandingsforhold som du bruker når du lager varm kaffe. Fyll på med kaldt vann og rør godt rundt. Sett inn i kjøleskapet uten å presse ned kannen. La stå i 12-24 timer. Kommer an på hvor sterk du liker kaffen din. Jeg pleier å ha mellom 12-16. Press ned kannen når skal bruke den, og drikke den ren med isbiter, eller lag den en deilig iskaffe.

Tips: Vil du ha litt ekstra smak på kaffen din kan du blande inn for eksempel kanel eller vanilje før du tar den i kjøleskapet.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.