Lavkarbo muffins med ostekrem

08/10/2018

Det å finne alternativer til mat du spiste før du la om livstilen din er ofte et problem for mange. Det kan være vanskelig å tenke nytt, og man avfeier det hele med at det kan jeg ikke spise lenger. Men mest sannsynlig så kan du det bare med å bytte ut noen av ingrediensene. Som for eksempel muffins som her. Like gode som vanlige muffins, jeg synes jo de er bedre da. Så er de glutenfrie, laktosefri og blodsukker vennlig. Altså alt i en deilig dessert. Har du lyst å prøve?

 

Du trenger:
Deig
125 g mandelmel
25 g kokosmel
3 ss sukrin melis
2 ts bakepulver
1 ts kanel
75 g flytende kokosolje
3 egg

Krem
1 boks laktosefri Philadelphia (175g)
2 ss laktosefri rømme
1 ss vaniljepulver
2 ss sukrin melis

 

Slik gjør du:
Deig
Ta ovnen på 200 grader. Bland alt det tørre i en bolle, så tilsetter du egg og kokosolje og blader det hele godt. Da blir det til en masse du kan kna på. Rull små baller av massen og del oppi 10 muffinsformer. Press ned i bunnen på hver form slik at massen blir jevn. Ha i ovnen i 10 minutter.

Krem
Bland alt til en jevn masse og fordel utover muffinsene når de er avkjølt. Pynt med bær.

 

 

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply