Kremet lavkarbo grillsalat

08/10/2018

Jeg lovet dere en lavkarbo versjon av potetsalaten som vi har brukt her hjemme lenge. Jeg måtte virkelig gå i tenkeboksen, for jeg ville denne skulle være minst like god som den med potet. Og jeg er så utrolig fornøyd med denne og håper dere blir det også. Dette kommer til å bli min go-to potetsalat denne grill sesongen, uten tvil.

 

Du trenger:
1 blomkålhode i små buketter
3 stenger med stangselleri i skiver
1,5 dl rømme
1 pk ekte majones
10-15 cm purre i skiver
0,5 ts sukin melis
salt og pepper etter behov

Slik gjør du:
Ta ovnen på 200 grader varmluft. Kutt blomkål hode i små buketter og legg på en rist med bakepapir. Ta blomkålholdene i ovnen i ca 10 minutter, til de begynner og bli litt gylden. Ta rømme og majones og rør til en luftig masse. Ta i sukin og rør litt til. Vask stangsellerien og kutt opp i små skiver. Vend inn i røren. Ta så blomkålene ut av ovnen og la de avkjøle seg litt. Vend så inn disse også. Rør inn salt, pepper og purre helt til slutt. Håper det smaker.

 

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply