Is fettkaffe

08/10/2018

Det er ingen stor hemmelighet at jeg elsker iskaffe. Nå begynte jeg derimot på melkefri måned i april og det ble jo et problem. I tillegg så har jeg gått ned på karbohydratene mine som gjør at det ikke er verd å bruke dagens kvote opp på en iskaffe, selv om jeg sikkert kommer til å unne meg en i ny og ne. Da gikk det plutselig et lys opp for meg, hvorfor i all verden lager jeg ikke en is fettkaffe? Det er jo både et måltid og en iskaffe. Så jeg prøvde, og jeg ble ikke skuffet. Jeg bruker 1 kopp kaffe, da får man en mild kaffe smak, men om du liker en litt sterk type så ville jeg tatt to espressoer i samme blanding.

 

Du trenger:
1 kopp med kaffe
1 dl fløte
4-6 dråer stevia (jeg har karamell smak i denne blandingen)
1 ss MTC olje
1 ss kollagen (jeg bruker Naturkilden sitt)
Isbiter i et stort glass
Mandelmelk til å fylle resten av glasset med

Valgfritt: 1 ss smør røres ut i den varme kaffen før du blander med resten

 

Slik gjør du:
Lag kaffe. Bland sammen kaffe, MTC olje, fløte, stevia og kollagen enten i en blender eller med en melkeskummer. Ta isbiter i et stort glass og hell over. Om du mangler litt til toppen så fyller du på med mandelmelk og rører rundt med en lange skje. Håper det smaker.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.