Avokadopudding

08/10/2018

Noen ganger trenger man noe godt, litt kos. Før var det ofte chips, sjokolade eller annet snop med masse sukker som jeg gikk til da. Så la jeg om livstilen min og fant ut at jeg blir ganske dårlig av for mye sukker så da er det jo ikke optimalt at den kosen jeg velger også skal gjøre meg sykere. Derfor har jeg over de siste årene lært meg å ty til andre alternativer, noen er lette og noen tar litt mer tid å lage. Men hovedfaktoren er at de er bra for meg og jeg har lov å kose meg når jeg får lyst på noe godt. Men kroppen min fortjener at jeg koser meg med noe den også blir glad for, ikke bare smaksløkene mine.

Her er en av mine go-to løsninger når jeg får lyst på noe godt noe å kose meg med. Denne oppskriften gir 2 porsjoner.

 

Du trenger:
1 stor avokado (ca. 200g uten stein)
1 dl kokosmelk – den stivnede delen når den har stått i kjøleskapet
1 dl mandelmelk
1-2 ts økologisk honning -alt etter hvor søt du vil ha den

 

Slik gjør du:
Bland alt sammen i en blender eller med stavmikser og fordel på to glass.

 

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply