Burger – protein style

04/10/2018

Jeg har begynt på strikt lavkarbo for å kjenne om helsen blir enda bedre av det. Da er det mye jeg spiste før som må vekk, men jammen meg savner jeg ikke en eneste ting. Uten om melkeprodukter da, men det er på grunn av melkefri måned og ikke strikt lavkarbo. Jeg spiser selvsagt fremdeles Kraftmat. Jeg trenger jo god næring til kroppen selv om jeg spiser mindre karbohydrater. En oppdatering kommer når det har gått litt lenger tid. Men så langt, etter noen uker, syns jeg at jeg kjenner helsefrembringende resultater. Men jeg lover å holde deg oppdatert.

I dag bestod middagen av burger – protein style. Det vil si noe så lett som å bytte ut brødet i burgeren med salatblader som du trer rundt. Jeg var litt skeptisk, men helt ærlig, jeg merket ikke at brødet var vekke en gang. Og dette kommer fra som elsker burger, jeg kunne spist det hver eneste dag hele året. Faktisk, nå med brødet vekke, så kan jeg jo kanskje det. Du kan selvfølgelig bruke de grønnsakene du selv ønsker.

 

Du trenger:
Burger kjøtt (så mye rent kjøtt som mulig.)
2 store salat blader
Noen tynne løkringer
Tomat
Ost er valgfritt
Dressing brukte jeg ekte majones og ketchup uten sukker (nesten som på Burger King)

Slik gjør du:
Lages som en vanlig burger, bare med salatbladene istedenfor brød.

 

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply