Proteinrundstykker

27/09/2018

Oppskrift på proteinrundstykker finner man jo nesten over alt. Men siden jeg er så glad i det selv, så tenkte jeg at det er lurt å ta de ut her på bloggen også. Disse smakte jeg første gang for mange, mange år siden og har i perioder vært helt hektet. Akkurat nå er det mannen som setter mest pris på når jeg lager de. Tre ting jeg virkelig elsker med proteinrundtykker er at de er så utrolig lett å lage, de holder deg mett lenge og de lages av ingredienser man som oftest har på kjøkkenet.

 

Du trenger:
En stor boks cottage cheese (spiller ingen rolle om det er lett eller vanlig)
4 egg
ca. 400 g havregryn
1 stor ts bakepulver
Krydder etter smak

 

Slik gjør du:
Ta ovnen på 200 grader varmluft. Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør stavmikseren til det hele er en fin røre. Så lager du boller av rører og legger på et brett med bakepapir. Jeg får 10 rundstykker av en røre. Stekes i 20 minutter. Så er det klar til å spises. Disse er perfekt til å fryse ned også, og ta opp når du er lysten på noe godt.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.