Sunn marsipan

26/09/2018

Marsipan er mitt favoritt godteri. Det er også stappet med sukker. Det å gå forbi jule eller påske marsipanen uten å kjøpe noe krever alt av meg, for jeg virkelig elsker det. Derfor så lager jeg min egen marsipan hjemme. Da vet jeg har jeg får tilfredsstilt mitt marsipan behov, og jeg lager selvfølgelig en sunn versjon. Og ja, den er super lett å lage og smaker bedre enn butikk kjøpt. Du må bare prøve den.

 

Du trenger:
100g mandelmel
60g sukrin melis
2 egge hviter
6 dråper stevia (jeg bruker vanlije)

50g 70% sjokolade eller en sukkerfri versjon vist du vil ha enda sunnere
Strø av egen valg

 

Slik gjør du:
Ta mandelmel, sukrin melis, stevia dråper og eggehviter i en bolle. Kna alt sammen til en jevn masse. Sett sjokolade i vannbad eller smelt i microen. Del marsipanen opp i kuler, dypp i sjokolade og rull i strø. Jeg har alltid noen uten sjokoalde, noen med sjokolade, og noen med sjokolade og strø.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.