Fettkaffe mellommåltid

26/09/2018

Bulletproof kaffe, også kjent som fettkaffe i Norge, er godt for magen. Jeg har sett at mange liker dette som frokost, men jeg lager meg ofte en liten en som et mellommåltid mellom frokost og lunsj. Som jeg gjentar hele tiden, det er viktig å finne egne rutiner og egne smaker. Nå har det seg også slik at jeg er en såkalt iskaffe elsker og varm kaffe har liksom aldri helt falt i smak hos meg. Men en liten bulletproof kaffe smaker godt syns jeg. Så hva bruker jeg?

 

Du trenger:
En Lungo størrelse kopp med kaffe (det vil si en liten kopp)
1 ts økologisk laktosefritt meieri smør
1 ts MCT-olje (eller vanlig kokos olje om du ikke har MCT-olje.)
1 ss kollagen pulver

Slik gjør du:
Hiv alt i en blender, eller i en stor kopp med en melkeskummer, og bland sammen. Så er det bare å nyte.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.