Himmelsk fiskesuppe

17/09/2018

En god fiksesuppe gir mye til kroppen. Er du en av de mange som tror at det å lage fiskesuppe er en vanskelig affære? Jeg må dessverre skuffe deg der. Denne tar maks 15 minutter og lage og har 4 himmelske porsjoner i. Jeg håper du prøver, for jeg kan nesten garantere deg en ny fiskefavoritt.

 

Du trenger:
50g meieri smør
½ rødløk finhakket
1 stort hvitløksfedd eller 2 små, finhakket
200g frossen spinat
3 dl fløte
2 dl vann (eller lake fra rekene)
1 ss sitronsaft – vann og sitron kan byttes ut med 2 dl tørr hvitvin
3 ss med smøreost
200 g reker i lake eller ferske om du har det
500g hvit fisk i små biter

Jeg har også to spiseskjeer med kollagen i, men dette er valgfritt. Jeg sniker inn kollagen hvor jeg kan.

 

Slik gjør du:
Ta smør, rødløk, hvitløk og spinat i en gryte på medium varme. Rør rundt innimellom til spinaten er tint. Rør så inn smøreosten til alt er en jevn røre. Små kok noen minutter før du tar oppi fløte, vann og sitronsaft. Små kok i ca. 5 minutter. Ha oppi fisk og kok i 10 minutter til fløten tykner litt. Ha i reker rett før servering.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.