Sterk gulrotsuppe

14/09/2018

Dette er en gulrotsuppe som er litt sterkere litt enn vanlig. Så husk å tilpasse mengden krydder og chili til din gane. I tillegg er den som vanlig stappet med kraft som gjør tarmen din glad og frisk. Dette er en enkel og grei suppe som varmer på kalde vinterdager. Håper du liker den.

 

Du trenger:
2 chili med frø, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
2 sjalottløk finhakket
1 stor ss kokosolje
5 dl kyllingkraft
700-800 g gulrøtter, fin hakket
1 boks kokosmelk
1 ts paprikapulver

Salt og pepper etter behov

Slik gjør du:
Stek hvitløk, sjalottløk, chili og gulrøtter i kokosolje i ca. 5 minutter på medium varme i en gryte. Ha oppi kraft, kokosmelk og paprikapulver. Og la små koke i 20 minutt slik at alt blir mørt. Kjør stavmikseren oppi til suppen blir en jevn masse.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.