Høstsuppe

10/09/2018

Høsten er her og da er supper alltid deilig. Det å komme inn etter en guffen dag og få i seg litt varm mat er godt. Så her har du en herlig høstsuppe til fire personer. Jeg bruker som vanlig laktose og glutenfrie produkter, men det er fullt mulig å bytte melkeproduktene ut med melkefrie produkter som kokosmelk, melkefritt smør, smøreost og havre rømme.

 

Du trenger:
Suppe
2 stk kyllingfileter
3 ss purreløk
2 ss smør
1,5 ss karri
1-2 dl kyllingkraft
2 bokser hermetiske tomater
3 dl matfløte
1 ts sukin
litt salt

Ostekrem
125 g smøreost
3 ss lettrømme


Slik gjør du:

Kutt kyllingfiletene i små biter. Ta halvparten av smøret i pannen og bland inn karri, stek så kyllingen i det. Kutt så opp purreløk og stek i resten av smøret i en gryte. Ta så hermetiske tomater, fond cupsene, vann, matfløte og sukrinen oppi, og la koke opp. Når kyllingfiletene er gjennomstekt så heller du de oppi gryten med resten av blandingen. La småkoke i ca. 10 minutter.
Mens suppen koker opp blander du de to ingrediensene i ostekremen sammen til en jevn masse. Denne skal på toppen av suppen før den serveres.

Tips! Lag gjerne dobbelt opp og frys ned resten så har du alltid middag i frysen.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.