Sprøstekt lårfilet med dipp

09/09/2018

Denne retten er fantastisk. En smakfull og sprøstekt kyllingrett, med en dipp som smelter på tungen.
Om du er glad i kylling så må du prøve denne.
Bruk gjerne #kesiameyer om du lager noe fra bloggen og legger ut bilder.


Du trenger:

1 pakke lårfilet (500g)
1 egg
1,2 dl Griljermel (for vanlig versjon)
1,2 dl mandelmel (for glutenfri versjon)
1,5 dl usøtet kokonøtt
1 ts paprika pulver
0,5 ts cayenne pepper
0,5 ts chilli pulver
1 ts salt
0,5 ts pepper
Saus:
1 dl sennep
1 dl lønnesirup
2 ss lett majones


Slik gjør du:

Ta ovnen på 200grader.
Bland krydder, mandelmel og kokosnøtt sammen. Pisk egg i egen bolle. Dypp så kjøttet først i egg og rull i krydderblandingen. Legg på et brett med bakepapir og stek i ca. 20 min, men snu kyllingen etter 10 minutter.
Bland sausen sammen i en liten bolle. Dypp kyllingen oppi når du spiser.
Server gjerne med salat eller stekte poteter.

Håper det smaker.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply