Sitron og ingefærshot

08/09/2018

Hver morgen drikker jeg en liten shot med sitron og ingefær og et glass med vann og sitron før jeg intar frosten min. Både ingefær og sitron har mange helsefordeler. Kickstart dagen din du også med en sunn shot før du gjør noe annet. Denne blandingen holder seg i kjøleskapet i ca. en måned.

 

Du trenger:
Saft fra 2 sitroner
1 middels stor ingefærrot uten skall
Vann

 

Slik gjør du:
Kok opp saften fra sitronene sammen med ingefærrot kuttet i små biter. La små koke i 30-40 min med lokk. Hell på litt vann om du føler det fordamper vekk. La det så trekke ca. i 15min av varmen. Sil så av og hell på ønsket flaske. Fyll opp resten av flasken med vann og sett til kjøling. Når den er kald er den klar for første shot.

 

Tips!
Føler du at du brygger på noe kan du tilsette en hakket chili eller en klype tørket chilli når du lager blandingen.
Dette er det mange som føler har en bra effekt på sykdom eller sykdomsfølelse.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også liker

Leave a Reply